11 Setembre 2013

Reforç escolar

Reforç escolar

L’Aul@ri té una política d’ensenyament definida respecte el reforç escolar que garanteix una millora de l’alumne, seguint un model constructivista.

La política d’ensenyança que oferim consisteix en no limitar-se a donar un reforç escolar a l’alumne, sinó formar-lo de tal manera, que sigui capaç de millorar les seves capacitats d’aprenentatge.

Per a poder aconseguir els millors resultats acadèmics de l’alumne, s’ha dividit en diferents apartats la manera de treballar cada assignatura.

  • Respecte els idiomes, no només volem aconseguir que l’alumne aprengui els conceptes de classe i portar la feina al dia, sinó que el nostre objectiu és que millori també l’expressió oral i escrita.
  • En el cas dels problemes de raonament, el què es vol aconseguir és que l’alumne sigui capaç de resoldre independentment els problemes, intentant fer servir la deducció i l’enteniment de l’enunciat.
  • Pel que fa a les matèries on s’ha de memoritzar, facilitarem diferents tècniques per a recordar la informació.
  • A l’hora de fer treballs, se’ls donarà unes pautes perquè millorin la manera de buscar la informació, un ordre de com han de portar la feina i unes pautes per a fer els treballs amb bona presentació.
  • A més a més, els ensenyarem tècniques de recerca d’informació fiable per Internet i de com optimitzar la recerca complementant la informació amb els llibres.

Per a facilitar una bona ensenyança, el nostre centre disposa d’un sistema Moodle que permet, als professors del centre, penjar a la web apunts, vídeos i problemes, per tal de fer més amena la compressió dels conceptes explicats a classe. D’aquesta manera, els alumnes poden utilitzar aquest suport des de casa.

Moltes vegades la necessitat de reforç escolar es degut a agents externs (com el bullying, dèficit d’atenció,…) als mètodes d’estudi que fa servir l’alumne. Per aquest motiu, intentem apropar-nos a l’alumne per a detectar aquests casos i poder solucionar els respectius problemes.

Per tal d’assegurar l’eficàcia del nostre servei, es farà un seguiment de l’alumne. Aquest seguiment es realitzarà mitjançant la revisió de les notes durant el curs i es valoraran els conceptes apresos. Per això, sol·licitarem reunions amb els pares per a avaluar l’evolució de l’alumne, trimestralment.

Ús de galetes

Aquesta pàgina web utilitza galetes per a que vostè tingui una millor experiència d'usuari. Si vostè continua navegant està donant el seu consentiment per a la acceptació de les esmentades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, premi a l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies