14 setembre 2013

Qui som?

logo miniSom un centre docent situat al centre de Girona.

Oferim el nostre servei mitjançant grups reduïts i també especialitzats per professors amb grans coneixements en les matèries requerides per a l’alumne. Els grups reduïts són ideals per desenvolupar una correcte docència, ja que permet una formació individualitzada i alhora evita distraccions.

Degut a la situació econòmica actual, em proposat oferir el nostre servei a preus assequibles per a poder aconseguir que tothom pugui accedir a una millor formació.

El nostre centre està dirigit a alumnes de primària, secundària, batxillerat i Universitat. També oferim servei a adults per a fer idiomes i informàtica.

El nostre professorat està format per gent jove, especialitzada en diversos sectors i amb experiència docent. El fet de ser un personal jove, permet tenir una major proximitat amb l’alumne tant empàticament com docentment.

El local disposa d’una entrada amb recepció, tres aules grans, un despatx i una sala de professors. Totes les aules disposen del material necessari per facilitar les classes a l’alumnat (llibres, dossiers, material informatitzat, etc.)

Ús de galetes

Aquesta pàgina web utilitza galetes per a que vostè tingui una millor experiència d'usuari. Si vostè continua navegant està donant el seu consentiment per a la acceptació de les esmentades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, premi a l'enllaç per a més informació. ACEPTAR