11 Setembre 2013

Cursos i ampliació

empresario

L’Aul@ri té una política d’ensenyament definida que garanteix una millora de l’alumne, seguint un model constructivista.

La política d’ensenyança que oferim consisteix en no limitar-se a donar un reforç escolar a l’alumne, sinó formar-lo de tal manera, que sigui capaç de millorar les seves capacitats d’aprenentatge.

Per tal de millorar l’ensenyança, s’ha optat per separar l’anglès de la resta del reforç, ja que, considerem que és un àmbit molt important actualment. Així doncs, tenim una classe d’anglès exclusivament per a l’ensenyança d’aquesta assignatura. A més, a més no ens limitem a l’ensenyança de la llengua escrita, també es faran classes de conversa.

Per a facilitar una bona ensenyança, el nostre centre disposa d’un sistema Moodle que permet, als professors del centre, penjar a la web apunts, vídeos i problemes, per tal de fer més amena la compressió dels conceptes explicats a classe. D’aquesta manera, els alumnes poden utilitzar aquest suport des de casa. També tenim com a suport llibres i dossiers per a obtenir un millor rendiment de l’alumne tant en cursos com en ampliació de conceptes.

Per a poder comprovar les capacitats de l’alumne per a realitzar el curs, es faran unes proves de nivell abans de començar el curs.

Per tal d’assegurar l’eficàcia del nostre servei, es farà un seguiment de l’alumne. Aquest seguiment es realitzarà mitjançant una avaluació continuada, entregant treballs i fent unes proves per a justificar el que s’està aprenent.

Ús de galetes

Aquesta pàgina web utilitza galetes per a que vostè tingui una millor experiència d'usuari. Si vostè continua navegant està donant el seu consentiment per a la acceptació de les esmentades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, premi a l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies